Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - R.S.V. F1

S.P.S. F1 - R.S.V. F1 (competitie)

Verlies F1

De F1 heeft na een ruststand van 0-3 met 1-6 verloren van R.S.V. uit Rucphen. Daar waar er in de eerste wedstrijd nog verdiend met 1-2 werd gewonnen, hadden we vandaag weinig in te brengen.  R.S.V. had vandaag genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden.

1

Foto 1: Michael.

S.P.S. had bij een overwinning ook nog kans op het kampioenschap, maar dan mocht R.S.V. volgende week niet van H.S.C. winnen. Bram en Reevay waren vandaag niet aanwezig. Voor aanvang van de wedstrijd werd er aangegeven om lekker te voetballen zoals de laatste vier wedstrijden.

2

Foto 2: Maikel.

Om 10.00 uur was de aftrap en al snel werd duidelijk dat R.S.V. vandaag een maatje te groot zou zijn. Fysiek kwamen we te kort en we stonden de eerste helft ook te slap te voetballen. We waren te veel onder de indruk van de tegenstander. Dit resulteerde dan ook een 0-3 achterstand bij de rust.

3

Foto 3: Joost.

4

Foto 4: Carmen.

In de pauze werd er door de leiding nog maar eens op gehamerd dat we wat feller en niet bang voor de tegenstander moeten zijn. Gewoon lekker gaan voetballen. In de tweede helft ging het stukken beter en zagen we een heel andere F1 dan de eerste helft. Duels werden gewonnen, er werd beter overgespeeld en iedereen werkte er hard voor.

5

Foto 5: Wilco.

Het was Wilco die na een mooie solo de 1-3 binnenschoot. S.P.S. kon de druk er op houden en kreeg nog een paar kleine kansjes, maar gescoord werd er niet meer. R.S.V. deed dit nog wel drie keer en zo eindigde de wedstrijd in 1-6. Door deze overwinning is R.S.V. kampioen geworden.

6

Foto 6: Olga.

De F1 kan terug kijken op een mooie competitie. Er werden zes wedstrijden gewonnen, drie verloren en één keer gelijk gespeeld. Uit de 10 wedstrijden werden 19 punten gehaald. We scoorden 24 doelpunten en we kregen 17 doelpunten tegen.